Back-to-work-Saturday

Efter att ha varit ledig i 8 nätter och det är dags att gå tillbaka till nattjänsten. Spelar hjärnan och sömnen en ett spratt. När jag kom fram till jobbet insåg jag att jag glömt bilen på en parkering, så jag var tvungen att hämta den. Hur skulle jag annars kunna ta mig till jobbet? Sagt och gjort, när jag väl hittat på bilen som stod parkerad på en parkering som inte finns. På vägen tillbaka till jobbet kom jag lite snabbt in i en rödljus korsning (den vid skattehuset i Gävle)  och försökte  bromsa. Jag puttade lite på bilen framför, det var en kvinna som körde. Mannen som befann sig i baksätet blev arg, riktigt arg. Och det var inte ens ett märke på bilen. Men han skrev en hel lista på saker som behövdes fixas på bilen, tex den där lilla kodbrickan som finns på uttagsautomater hade trillat av och hängde lös från instrumentbrädan och mannens kläder måste tvättas. Listan fortsatte. Jag var tvungen att gå igenom en marknad där dom sålde träpinnar av alla dess slag, det gick inte att köra igenom men jag hade ändå bilen med mig på andra sidan. Väl tillbaka på jobbet så var kl 10 på morgonen och jag försökte be om ursäkt för att jag var så sen tillbaka… Drömmen.

Tillbaka till jobbet ångest?

Veckan har varje fall haft innehåll, ibland känns det mest som om vi inte gör något alls. Men. Måndag var vi till Cheltenham på ukelele-night, så nu har uncle Max beställt tre st uke:ar. Så vi har en var nästa gång… Tisdag spelade Sheelanagig på the Prins, sjukt bra och ösig balkan/gyspyjazz. Onsdag såg vi Prometheus med 3D-brillor på. Jag gillade filmen, men hade nog väntat mig lite mer av den. Kan fortfarande inte bestämma mig om jag gillar gliringarna till Alien-filmerna i slutet. I Torsdag gjorde vi ett tappert försök till att gå ner på puben spela en omgång Carcassonne och dricka några pints, men båda var trötta och inte riktigt på humör så vi gick hem och sov före kl 24.

Nu har jag 4 nätter att jobba, lördag-söndag-måndag-onsdag. Sen är jag ledig i 9 nätter och vi börjar helgen med att åka till Oxford för att strosa lite, sedan vidare till Stansted och bo på hotell en natt, för att på lördagen snabbt kunna åka till Duxford och se Flying Legends Air Show! Tillbaka hem på lördagkväll hopp ner i säng för att gå upp i ottan på söndagen och åka ner till Bovington och Tankfest.

Ska bara räkna ner dom fyra nätterna…

This entry was posted in Arbete/Skola, deLux, UK, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>