Skjut mig!

Vaknade upp vid 8:00 imorse, kände en gnolade känsla i axel och ryggslut. Vid 9 tog jag min första alka seltzer för dagen. Alltså `period pains´kan man ju oftast hantera med den goda mixen i alka seltzer, massor av socker och sova några timmar. Sedan bita ihop på jobbet under natten.

Men lägg på en fantastisk axelsmärta, så spricker hela bubblan. William har masserat mig tills jag gråter av smärta. Tiger balsam. Mjukstretcha. Hippie mattan.

Inget hjälper

(Ibland hittar jag en position, som fungerar om jag sitter riktigt riktigt stilla)

 

This entry was posted in Arbete/Skola, UK, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>