Gröna stövlar på

Hej. I kväll går jag på mitt sista nattskift i England. Jag kommer sakna både jobbkompisar och `the residents´. Det är ju lite som att ha 75st galna grampy´s n  ma´s. Jag fick ett fint photoalbum i present igår och en påse Skittles. Och ett kort där alla skrivit något fint. Man blir ju lite blödig och tårögd. Och om jag någonsin skulle flytta tillbaka så vet jag var jag är välkommen att söka jobb.

 

Oavsett så har det ju sett ganska mörkt ut på min front till hösten, och jag har varit inställd på att jobba extra inom slit-vården…

Men som ett brev på posten, så ändras allt helt plötsligt. Ett antagningsbesked till Miljöteknik – med inriktning vatten, återvinning och energi, och jag är lyckligt sysselsatt i fyra år framöver. Jag hoppas att det här är rätt för mig, det känns så. Jag behöver hitta en  mer stabil livs situation, och få göra något jag står ut med. Det finns väl bara två nackdelar egentligen. Miljöhitler och ett fett lån.

Oavsett så känns det lite lättare att komma tillbaka till Gävle.

This entry was posted in Arbete/Skola, UK, Vardag. Bookmark the permalink.

4 Responses to Gröna stövlar på

 1. SmellyJennie says:

  Ta det lugnt med peppet, tänk så besvikna ni kan bli när vi väl är tillbaka… Kan inte alls blir så kul som ni tänker er…

 2. annapanna says:

  Du anar inte hur välkomna ni är tillbaka i Gävle! eller jo, det måste du göra eftersom vi peppar det hela tiden :) Hösten kommer bli tusen procent bättre nu när ni äntligen är hemma igen. Känner nästan doften av patchouli redan ;) Å, nu blev jag blödig igen.

  Å kom hem nurå!

 3. mika says:

  det blir grymt! verkar vara ett bra program med lyhörd ledning. och så fint det ska bli att ha dej i gävle igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>