Brynäsare…

Jag har ju alltid sett mig själv som en söderkis. Jag har alltid trivts där uppe på söders höjder. Men man ska ju prova nya saker…

Vi har fått tag på en andrahands etta på nedre delen av Brynäs, vi ska hyra den under uppsägningstiden September-November. Det kanske öppnar för nya inblickar av en stadsdel jag omedvetet undvikit. Oavsett så är det ju fantastiskt skönt att ha någonstans att bo när vi kommer tillbaka till Gävle. Slippa flytta runt i kappsäck.

Gävle alltså, känns ju långt borta. 

I the old crown pågår packningsprojektet fullt ut. Tråkigt att behöva packa ihop, men skönt att börja i tid. Jag har lagt ut annonser på gumtree, vilket ungefär motsvarar blocket. Folk alltså, som svarar på annonser. Dom slutar aldrig att förvåna… Men en del saker verkar bli sålda varjefall.

Jag oroar mig för resan till Sverige. Datumet är inte helt satt än. Inga biljetter köpta. Kommer bilen att hålla. Vad tar vi med nu och sen? Vad gör vi av allt som inte får plats första omgången. Det är ju helt galet att åka två gånger, men det är också den mest ekonomiska lösningen. När åker vi andra svängen. Listor, jag skriver många listor. Listor är bra. Dom ger organisation och grepp. Egentligen oroar jag mig inte så mycket, det är mest att jag tänker på det hela tiden. Allt som ska styras upp.

 

Jaja, det mesta ordnar sig nog

This entry was posted in UK, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>