Ingen tid för reflektion

Jag vill sätta mig ner och känna efter. Men det finns varken tid eller ro till det. Dagarna är fulla av planer och saker-att-göra-listor. Det är Onsdag idag. Vi blandar varjefall måste-göra-saker med njuta-av-livet-i-England. Idag har också första lasset med bilen gått upp till the Nutshell, samma lass som ska med till Sverige. Första omgången. Vi har även skaffat nya framdäck på bilen eftersom dom gamla var ojämnt slitna, varav det ena var riktigt dåligt. £99 senare, en tråkig utgift. Men hellre det än en bil i diket.

Imorgon går det andra lasset upp till the Nutshell, blir spännande att se om vi får in alla möbler. Diverse saker ska tas till charity shoppen. Torsdagkväll ska vi hänga ut med Max och Angie, dricka några pints och käka indiskt. På fredag blir det städning mest hela dagen. Men avslutar fint med att åka till Uley för att säga hejdå till James och Simon, och sen tillbaks till the Village med snubbar från Stroud. 9:30 på lördag lämnar vi tillbaka nycklarna är därmed hemlösa igen.

 

Men först, åker vi till Pam för lite familje umgänge, sedan vidare till Knockdown och häng med Pete & Victoria.

Tally ho

 

This entry was posted in UK, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>