Ordning och lite reda

Igår låg jag på `kökssoffan´ och läste plugg i närmare 5 timmar. Jag som alltid skjuter upp allt till sista minuten. Så nu kan jag alltså läsa in mig på nästa två kapitel och ligger alltså 1 föreläsning före. Skönt. Borde försöka göra det till en vana.

Dessutom, så kommer framtida läsning förhoppningsvis gå lite smidigare med ny styrka på både linser och brillor. Jag ska dessutom testa månadslinser, alltså sådana som man inte behöver ta ut alls. Dom ska vara tunnare och släpper därmed igenom mera syre till ögat. Men är gjorda i silikon. Sillikon eller plast, hur vet man vilket som är mest bra att stoppa i ögat?

2 steg sämre syn var domen.

This entry was posted in Arbete/Skola, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>