Helg

Den blev inte riktigt som tänkt. William har legat inne sjuk, pendlandes mellan köksbordet och luftmadrassen. Luftmadrassen har däremot fått sig ett uppsving, med ett madrassöverdrag så glider inte lakanet av hela tiden och en mattstoppsglid under så att den inte flyttas ut 1dm från väggen varje natt och kuddarna försvinner ner i ett mörkt hål.    Jag har känt mig hängig och varannan dags sjuk. Men det blir väl kanske lätt så när man inte har sovit en hel natt på ca 6veckors tid. Jag tänker att det är så här det känns att bli gammal.

Annat blev inte som var planerat, ingen skog, svampplockning eller middagshäng. Jag vill boka om och få revansch!?

Men jag ritade en vävkarta och tog postbilen ut till min underbart kära vävstol. Solvat, skedat för rosenringar. Nästa gång är det bara att börja skyttla!

Ingen lägenhet, gav alla dom där visningarna. Fula, vita och 1 million ska dom ha. Nej, inte från oss. Jag oroar mig att vi inte ska hitta något, letar hyres. Men det verkar dött även där. Det är lite som för ett år sedan, när vi bodde i Broul. Att det sliter så mycket i själen att längta till ett hem man inte har. Jag behöver en fast tillvaro för några år. Inte flacka och behöva fundera så mycket. Det är konstigt att det är så viktigt, tryggheten.

Ibland glömmer jag bort för 1 minut att jag är här. När jag kommer på mig själv, så undrar jag hur det blir att åka tillbaka dit. Om en vecka vet vi. Tillbaks för att hämta saker, men också för att hinna krama på Tor & Pete, fish n chips, indisk middag, kossor och glass. Och massor av pints of uley. 25sep-1okt.

Men först får vi faktisk brittiskt besök från tyskland. Nattie kommer och bor med oss här i Gävle för en natt. Klart vi ska visa henne stan, så kom och häng med oss och visa att det finns något gott i Gävle också.

 

This entry was posted in UK, Vardag, Väv/Weave. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>