Slit & Mys

Att jag kan vara så lättflörtad av att ta mig an rust. Att efter ett år så faller det i glömska hur jobbigt det är. Hur man sliter som ett djur. Hur jag förtränger dom där arga stunderna. Kanske för att det är bra att få ur ilskan ur systemet.

 Att jag efteråt alltid tänker tillbaka på hur roligt det var. Eller så är det för att det blir så sjukt fint efteråt, och man har fått det precis som man vill ha det. och man vet att det ärordentligt  gjort, eller att man får välja sitt eget slarv åtminstone. Man får pynta rummen och lägga sig på soffan. Bäst av allt denna gång är att vi får packa upp fina saker från både Sverige och England.

Vet inte varför, men just nu längtar jag så fruktansvärt mycket efter jul!

Det är bara fönstermålning kvar i vardagsrummet och nästa anhalt blir hallen. Jag har precis spacklat igen alla små hål på väggarna. Förmodligen kommer det att krävas ett antal målartvättar och takmålningar. Vi har inte bestämt än om det blir målning eller tapetsering av väggarna. Kanske vet vi efter ett besök på färgton i eftermiddag!

Sen middag på Cheers

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>