Omhändertagen

Hemma sjuk – är helt värdelöst

Dagarna går så otroligt sakta och ingenting händer. Orkar inget och att äta själv är ännu värre.. Tanken på att alla lever sina liv härutanför och det händer saker gör mig otroligt avundsjuk. Det enda jag kan göra är att spionera på internet.. En har fått barn och en annan behöver kärlek..

Igår blev jag omhändertagen och ompysslad. Lite ömkad. Fick vitlökstoast och ingefärste serverat utan förvarning – sånt gillar jag. Och det fanns sällskap hela tiden.

Jag vill uuut!!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>