Off

Jag är trasig, eller kanske mer som skadat gods? Imorgon är jag mindre kvinna. Mindre kapabel.

Även om några få vet om det, så är det något jag helst går igenom själv. Jag litar helt enkelt inte på andra. Eller kanske är det mig själv jag inte litar på? Van att sortera  själv. Ibland tror jag att jag behöver dela med mig till andra, men det finns alltid en sur eftersmak… Ångrar mig alltid, känner mig svagare.

Det värsta med att tro sig veta hur andra ser på en, är att ens egen skugga skyler sikten…

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>