Det susar i säven…

Eller snarare viner i halsen…

Den senaste månaden har jag varit väldigt mycket hemma. Inga föreläsningar, `jullov´och övertrött. Min allergi har fullständigt gått bärsärk igen. Rödflammiga fläckar som kliar och flyttar på sig, astma, snuva och nysningar.

Imorse tänkte jag att det är en förkylning som slagit till. Men jag masade mig ut på lunchträff med Fia. Efter ca 30min är alla symptom borta, och jag har 4 fantastiska timmar utan att snoret sprutar, konstanta nysningar och ingen astma.

Nu har jag varit hemma i ungefär en timme och känner hur allt börjar krypa fram igen…

Fantastiskt!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>