Completely lost is?

Jag måste helt ha tappat förståndet. Efter att vi bytt till sittdelen på Johns vagn, så har den gått mig på nerverna. små fel som driver en till vansinne.

Jag ansåg att vagnar överhuvudtaget är fula… Men alltså, först snöade jag in på att jag ville ha en helt ny eller mycket bättre beggad, sen fastnade jag i retrogrupper och efter att Justus fick en retro sittvagn så var jag helt klar med att John också så klart ska ha en. Började leta fina 70-talare med kantiga suffletter, sedan 80-tal med kantig sufflett.

Eeh, och imorse åkte jag till Uppsala och köpte den här. WFT liksom…

Brio comfort -94?Det är ju då chassit jag var ute efter, tänkte att jag behöver ett ytterligare projekt här i livet och fixa ny klädsel. Det här är 90-tal (rys)…

Rött=Rätt och William får gå med skämskudde…

This entry was posted in deLux, John, Vardag. Bookmark the permalink.

4 Responses to Completely lost is?

 1. SmellyJennie says:

  Färgen är fantastisk, det är bara resten jag inte är säker på. Velar fortfarande… Inte direkt som att jag behöver ytterligare ett projekt i den här lägenheten, hehe.

 2. anna c says:

  Älskar färgen!

 3. SmellyJennie says:

  Hah, jadu… Jag tror att puffat ryker om jag bestämmer mig för att behålla och klä om. John har inte provåkt än, har tvättat klädsel och inte riktigt vågat ta in den än ;)

 4. mika says:

  Den ser ju finfin ut! Rött=roligt. Lite puff har ingen dött av. Gillar John den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>