Abstinens

Sedan sommarlovet började har jag och John varit runt på en del av charity shopsen i stan.  Och maIMG_5260n märker att det är ute med vävning, eller så har Mika hållit sig därifrån… Min vävboks samling har fått ett kraftigt tillskott. Abstinensen är total. Jag fyller på mina förråd med allt från nålar till böcker för att försöka stilla ett behov… Det går så där, skapar egentligen mer frustration. Den här veckan har jag varje fall umgåtts med stolen två gånger. Det har ju inte hänt på bra länge, minns inte när sist. Jag behöver ett bo där jag kan både väva och ha junta. Tänk att ha tillgång till stolen dygnet runt. Satan så fett!

 

PS. Postbilen är såld. Skönt och sorgligt, den har tjänat oss väl.

 

This entry was posted in deLux, Vardag, Väv/Weave. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>