Mamma

Är ett ord jag hör säkert 100 gånger per dag nu. Och det träffar pricksäkert mitt i hjärtat varje gång. Det är det största någonsin. Jag kan fortfarande förundras över att han har vuxit fram i min sargade kropp. Att jag får vara med varje dag.

Igår ställdes mig frågan hur det nu är att vara förälder? Efter mitt svar, så stannade frågan kvar och jag inser att svaret handlar ju om så mycket mer. Inte om det som ligger på ytan, som att vi inte har sovit på över ett år eller att han har så sjukt jobbigt med sin allergi och magont. Vilket gör att det är oerhört svårt att slappna av. Konstant sömnbrist och stress, dålig kombination för hälsa och mående. Förmodligen är det det vi tar upp när folk frågar hur det är… Negativiteten.

Egentligen är det ju en helt galen resa vi gör, vad vi får vara en del av. Jag vill aldrig glömma det! Han är absolut det finaste och roligaste som finns. Vilden. Galningen. Busfröet. Och självklart, GENIET!

JAG GÖR VAD SOM HELST FÖR HONOM

This entry was posted in deLux, John, Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Mamma

  1. mika says:

    Heja John! Han är fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>