Hej lokalen

Det går faktiskt inte att greppa. Att äntligen äntligen så har vi funnit en lokal. Detta har ju varit ett “vill ha” länge länge. Dessutom är vi tre som delar – perfek. Tre olika.

Jag kliar mig dock mest i huvudet och kan inte greppa det hela riktigt. Idag är det onsdag och i morgon Torsdag. Då blir det inventering i vävstolsituationen.. Jag har eventuellt en blå, jag har aldrig sett en blå stol förut.

Det kommer att bli fint och mysigt. Vi kan dricka kaffe och väva.

Jag har kommit till insikt. Jag ska inte planera mina vävar utan gå på infall och känsla. Viss planering krävs, men bara som en grundidé. Den senaste uppsättningen har dragit på tiden och jag har inte vetat vad som skall komma ut av den. Den har påbörjats två gånger.. Men igår släppte det och jag tror att det kan bli bra. Kanske så bra att jag vill ha en själv också..

This entry was posted in Väv/Weave and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hej lokalen

  1. WOOHOOOOOO GRATTIS!!!! YÄÄÄYY VAD KUL!
    SER FRAM EMOT ATT TITTA IN I ER VÄVSTUGA!
    PUSS & KRAM

  2. mika says:

    det blir så sjukt fenomenalt bra!

    svårt att förstå men så bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>