Föga förvånansvärt

Ja jag är då inte förvånad. Det är ju samma visa varjegång. Jag vill bara ta mig vidare därifrån.

Komvux – är ungefär som att jobba inom vården, om man ser till vårdklychan. Innan man ens nått fram så vet man att det kommer att bli betungande och fel, ack så fel. Varför kan dom inte vara positiva och peppande? Dom skulle kunna uppnå så mycket mer. Och hur svårt kan det vara att ange lite mer och korrekt information på blanketter eller internetsida?

Jag känner att dom ännu en gång har klappat mig på huvudet och det enda jag hör eka i mitt huvud är;

LillaGumman, hur hade du tänkt då då?

För att göra en lång historia kort så får jag fixa det på egenhand.. Jag tänker också göra det och sen – rub it in their faces!!

This entry was posted in Arbete/Skola, Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Föga förvånansvärt

  1. Kerstin says:

    Klart du fixar det Jennie! Det är bra att du blir förbannad! Du är en intelligent, smart och skärpt tjej. Du bhar helt rätt inställning. Verkar som du har samma känslor som jag hade en gång. Varför i helvete har man ett sån´t jobb med en sådan inställning som dom verkar ha där? Inte alla hoppas jag för då är det skrämmande. Sköt om dig Jennie!
    Kram Kerstin

  2. Per-Anders says:

    Gudars. En ny blogg är ju härligt till hundra. Du borde ställa in i dina WordPress inställningar att det ska gå att RSS:a hela inlägget, snarare än bara en titel och en kort ingress.

    Men man får göra som man vill. Trist att läsa om Komvux. Jag har inte träffat på en människa som någonsin haft tur med den där cirkusen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>