tandvärk & ångest

Jag har ont och idag är du min enda vän

Har funnit mig knapprandes alvedon i dagarna två – det hjälper inte. Alka-Seltzer är det enda som gör. Och kanske herrTandläkare – som jag är så rädd så rädd för.

Egentligen handlar det nog mer om ångest, för att jag inte varit där på… Låt oss säga att vi helt enkelt inte börjar räkna på det.

Så jag äter soppa fram till onsdag och hoppas på att han kan göra något åt det hela och att jag sedan är i skick att ha min muntliga del i NP-provet.

//toothlessJennie

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

3 Responses to tandvärk & ångest

 1. fru pia says:

  ja fy, det är tok-jobbigt innan man tagit tjuren i hornen!
  shit vad bra med bra tandläkartips från mika, bra tandläkare gör saken mucho-bien-venito!!
  nu mera när jag ska till mrs tooth dr. får nån i la familia alltid följa med, sen gör vi nåt trevligt efteråt som att gå till afroart, låna fin bok på bibblo eller jag få lite massage.
  puss kram gos

 2. annapanna says:

  Det kommer gå jättebra. Breathe in breathe out. När du är klar köper du något fint till dig själv. Kanske ett gäng nya trasor till vävningen. Det kanske känns värre just för att du väntat så länge. Massa uppdämda rädslor. Det kommer gå hur bra som helst. Och sen kan du vara stolt över dig själv för att du tagit tag i det som du skjutit upp så länge. Sen behöver du inte gå dit förrän om jättelänge. Såå skönt kommer det att kännas!

  Tänker på dig!
  Stora kramen

 3. mika says:

  aj, inte bra!

  gå till min tandis, världens snällaste, jag skickar dit alla som är rädda o de kommer tillbaka med ett leende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>