Att lite – gör så mycket

Vi fick ryck och möblerade om lite i hemmet. Jag anar att det hela började när jag fick ryck och höststädade balkongen.. Nu ska det bara packas och stuvas ner lite i källaren så att det blir lite mindre kaosprylar.

Och nu känns hemmet lite mer hem och användbart – alla dom tre rummen har blivit berörda

Nästa tema blir kanske att ta tag i maten och ätandet – som inte ligger på topp. Jag har tankar om att kanske börja äta fisk en gång per vecka, som tillskott. Jag ska noga forska i saken och isåfall göra det bästa valet för miljön och mig. Jag kanske borde rådfråga Isabella..

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>