Musiker

Dom har det jävligt bra. Bortskämda. Och det värsta av allt är att dom inte verkar förstå det.

Jag kan då inte hyra en lokal för 150pix i månaden och utöva mina kreationer där.

150kr i månaden – och för såna som mig finns det inte ens ett ställe!

Om det är någon som är sugen och som vill dela lokal, ring mig..

Kanske borde jag sätta ut en kontaktannons.. Finns det ens lokal för billig peng – antagligen inte

//Diskriminerad i samhället

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Musiker

  1. Per-Anders says:

    Jag och “mitt gäng” har snackat om att fixa lokal, har en del förfrågningar ute faktiskt. Hör av dig till mig om du är seriös, ju fler vi är, desto billigare och roligare. Vi kommer bygga soundsystem där, och Anna kanske målar något. Och så skriver vi såklart grejer och har en back Andersons. Som ett pojkrum ungefär, så bra om du är med och gör det lite mer okej att ha ett pojkrum fast man är vuxen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>