Färdighet

Frustrerande begränsningar. Som stoppar visheten. Borde inte finnas.

Jag vill kunna läsa djävulskt snabbt – kan man önska sig den färdigheten i present?

Om detta vore framtiden så borde det kunna gå att köpa. Uppgradera sina färdigheter. Jag vill ha extra läsfart. Jag avundas ofta dom som har förmågan att tolka meningar genom att läsa var tredje ord.

Jag, bokstaverar mig igenom.

Detta stör mig eftersom jag har ett sjukt sug efter att bygga på min intelligens. Jag vill lära mig mer. Kunna förstå vad som händer runt mig. Att kunna hitta lösningen.

This entry was posted in Uncategorized, Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Färdighet

  1. annapanna says:

    Du tar ju förmodligen till dig det lästa mer grundligt och kommer ihåg det bättre efteråt. Har liksom tid att landa medans du läser och äter informationen, omtolkar och gör till din egen. Jag tänker oftast då jag slänger igen min snabbgenomlästa bok “the fuck!? Vad handlade den om egentligen, guuu va dålig. brööööl”. Typ så.. Och det är varken intelligent eller ett informativt sätt att läsa på. Läs sakta och njut tycker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>