I en annan del av mitt hjärta

Jag har spenderat lite tid, alldeles för lite tid. I den kära lokalen. Men jag tror att jag har hittat tillbaka. Så när som på att när jag går därifrån vill jag genast tillbaka.

En större och bredare bredare projektbeställning har påbörjats och nästan helt genomgått första stadiet. Trasor skärda (jo jag vet, skurna. Men jag kommer ju från Gävle. så.), varpen varpad – föskedad – solvad och skedad.

Nästa steg är det nickelpickelpinnarna och sedanframknytning. Och sa jag att alla trasor är skärda?!

Varpen är så bred som stolen kan svälja. Vredet nedan på lampan, som jag förövrigt fyndade för en billigpen på myrornas, är otroligt vackert och det ger ett fint snäppklick när man vrider på strömmen. Det mesta i lokalen består av loppisfynd. Jag ser framför mig en lång mysig vinter i min lilla vrå.

Denna söndags deLux blev höstpromenad och afternoon tea.

This entry was posted in deLux, Väv/Weave and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to I en annan del av mitt hjärta

  1. SmellyJennie says:

    snart är ni också igång och vi kan göra det mysigt därnere!!

  2. mika says:

    duktiga du! jag vill också! men har inte funnit inspiration som du vet… men snart kommer jag också ikapp! fina boken kommer väl till pass! hösten kommer bli fin i vå källare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>