Inte mycket blir som jag vill – varken foto eller färdig matta. Jag skulle ju kunna skylla på inslagen, men jag tror inte att det håller i längden. Något tar emot att leverera leveransen, den befinner sig fortfarande på fel vardagsrumsgolv alltså. Så jag ignorerar några dagar till och sysselsätter mig med andra sysslor.

Mina nya.

Så nu blir det kuddvar och  brudklänning ett tag fram över.

Det ena i julklappssyfte – det andra för vinterbröllop

This entry was posted in Väv/Weave and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to

 1. Meta says:

  Hej
  Angående rosengångsmönster som du hittat på min blogg. Jag delar gärna med mig till dig både mönster och lite vävtips. Men allt blir så väldigt offentligt och jag önskar ett annat sätt att kommunicera. Har du någon idé?
  Hälsningar Meta

 2. SmellyJennie says:

  Är man någonsin nöjd själv? Denna gång var det mer att det inte blev som jag tänkt att det skulle bli..

 3. Lisa says:

  Hur kan det där inte vara som du vill?!

 4. annapanna says:

  Love it! Skönt att vara kreativ så här i novemberångesten :)

  Och snyggt blir det å!

  Schnyggo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>