2011 & argdiskning

Jag blir inte riktigt hörsammad och börjar året med att argdiska i köket. Klockan lyder strax efter 00 slaget och det ångar ur öronen, diskvattnet stänker runt om och finkläderna är avplockade. En mindre petitess som så här dagen efter är långt glömd. Jag gillar argdiskning. Kanske skulle det finnas med i mitt CV, för det måste ju betyda att jag inte gör något överilat utan något praktiskt medan jag tänker över det hela.

Förra året avslutades, med vad som nu anses vara en tradition, med långt bord och otroligt fina människor. Och mat för ett helt kompani.

Så denna morgon började jag gårdagskvällen baklänges. Diskning, städning, ommöblering, dammsugning, smörgåstårta, kaffe, desserter och braklunch.

En fin start på ett nytt år. Och ja det känns helt klyschigt att säga – men det är okej..

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>