Snö som i fiskben

Ännu en start på den snövräkande vintern utanför fönstret. Jag känner hur kylan drar från dom öppna luftspjällen ovan föstren. Mina fötter och händer är som små isbitar. Jag spenderar min fredagsmorgon framför BBC world news. I centrum står händelserna i Cairo. I vad som ser ut att vara ett för tillfället lugnt uppror. Där folk sitter på torg och gator. Ovan dem en sakta dinglandes hängd docka. Reportern talar med NDP-regeringens sekreterare som hyllar sittande president och fördömer västerländsk medias vinkling. Jag dricker kaffe. Och tänker att mina kalla fingrar och tår inte är något större problem.

Vintern känns extra lång och mörk. Varje dag går ändå till sitt slut och framtiden kommer närmre. Jag är inte glad men inte heller ledsen.

This entry was posted in Vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Snö som i fiskben

  1. Fru Pia says:

    Häääj! Jag skulle vilja komma & hälsa på dig. Kanske helgen 25 26 27 februari nån gång? Pöss pöss pöss gos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>