klapp på axeln

Beräkningsmetodik för högskoletekniker, inriktning energi/vvs  7,5p gav mig ett C. Jag är nöjd, mycket nöjd eftersom jag höll tummarna för åtminstone ett E. Nu är det bara nästa 7,5p och en till tenta kvar av kursen.

Miljöbedömning av byggnader för högskoletekniker 7,5p gav i projektarbetet ett C och tentan 53 av 60poäng, den individuella uppgiften måste blivit godkänd eftersom jag inte hört något annat. Nu ska Fröken bara vikta ihop till ett slutbetyg. Före påsk är ett betyg utlovat.

Snälla jag vill ha ett B!

Så återstår bara väntan på resultatet av Byggnadsfysiken, den fasade byggfysiken. Jag hoppas endast på att klara mig fram till ett E, men ställer in mig på en omtenta i augusti.

Och jag inbillar mig nu att jag har livet tillbaka i mina egna händer

This entry was posted in Arbete/Skola, Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to klapp på axeln

  1. SmellyJennie says:

    Tack, det känns skönt!

  2. mika says:

    hurra vad du är bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>