832 trådar & 128 solv för lite..

Stål-grå varp och gröna inslag. Handdukar i fiskben. 832 trådar är solvade och skedade.

Jag kommer sakna min vävkompanjoner och lokalen. Då vi har till slutet på maj tillsammans, sedan är det Hejdå till lokalen. Jag har ju dock en väldigt snäll farbror som erbjudit mig ett rum i hans hus. Så det blir ju en bra cykeltur och vävning i kombination i sommar. Och dom kommer ju att hålla till i ett vackert hälsinge-hus. Så det mesta ordnar sig..

Tack för solv-låning, kanske det blir en handduk i retur!

 

I och med stolsflytt så kommer det saknas en del saker, så jag får börja med att träslöjda. Jag ska fördjupa mig i det där med varpramsbygge. Men först så ska jag försöka hinna väva upp de 7meter handduks varp som sitter i stolen och kanske planera för nästa matta och hinna förbereda en varpfläta. Något jag också har på listan är på vad som bör tas med i väv-atiraljspackning till andra sidan havet.

Allt detta i kombination med att räkna den där matten och rita ritningarna, och det är ju inte svårt att förstå vad som blir gjort först..

This entry was posted in Arbete/Skola, Vardag, Väv/Weave and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 832 trådar & 128 solv för lite..

 1. SmellyJennie says:

  Orken kommer att komma tillbaka. Ta det lugnt och övergör inte!
  Vi ses snart :)

 2. mika says:

  åh! jag kommer sakna det jag med! men vad hjälper det när min ork inte räcker till att ta mej dit…
  allt tar energi nu o väv räcker inte det till…
  inte ens pub räcker det till

  en handduk i retur låter som en dyr avgift för lite solv. men oh så välkommet! den är så välkommer så om du får en över!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>