UK: Kapitel 1

Om att förbereda sig för en flytt till UK.

Och jag inser att vi valt en dålig tidpunkt, då det är slutspurt i skolan och ytterligare en flytt. Men tidpunkten kunde heller inte blir mer rätt. Rätt tid. I lördags så hittade vi en hyresgäst över sommaren. Han flyttar in den 6/6. Idag lämnade vi in uppsägningspapper på lägenhet. Vi känner oss fria, så sjukt skönt!

Sen att stressen också finns där och överhettar hjärnsubstansen, allt ska klaffa. Vilket det också verkar göra. Bara att allt sker nu.

 

Det känns enbart positivt. Då jag är helt och hållet i uppror angående utbildning, jag tycker det är intressant. bla bla. Men miljökursen jag hade har hittills varit bäst, och det syns i betyget också. Jag kanske borde byta inriktning när jag kommer tillbaka. Studieuppehållsblanketten är ifylld och lämnas in imorgon. Så då står till förfogande ett år att fundera på´t..

Väv Väv Väv. Jag har tankar om att gå vidare ett steg och prova på att marknadsföra det hela. Swedish hancrafted rugs n textile.. Kanske blir jag äntligen bra på att sy raksömn av att fålla handdukar? Och engelsmännen borde verkligen behöva lite trasmattor om dom ska fortsätta gå med skorna på inne.

Och att komma tillförståelse för vad man kommer sakna med Sverige, fint de. Att bli bättre på språket därborta. Att få längta efter mamma.

Först så stannar vi till på en anhalt i Strömsbro och Williams barndomshem. Det blir en bisarr upplevelse. Men också hur skönt som helst, altan, gräsplätt och grill. Inget söderhjelmska eller raggarbil.. Cykel till jobbet och tisdagspuben. Kanske kan jag ta igen den sömn jag förlorat det senaste halvåret!

1 Vecka kvar på övre Bergsgatan.

2 Veckor kvar till semester med fina vänner.

Sommaren bådar gott

This entry was posted in Arbete/Skola, UK, Vardag, Väv/Weave. Bookmark the permalink.

2 Responses to UK: Kapitel 1

  1. SmellyJennie says:

    Det känns ju jobbigare desto närmre det kommer. Men också spännande, ack så spännande. Jag tror inte att jag kan förstå hur jobbigt det kan bli, samtidigt så är det ju jag som åker i väg och kommer ha fullt upp med etablera mig själv i en ny värld..

    Men först massor av sommarhäng och tisdagspubar! Kanske vi skulle grilla på söndag?

  2. Annapanna says:

    Och jag får totalpanik och tänker”villintevillintevillinte” men det går över, så småningom. Känns nog bättre då vi är där och jag får se vart nu hamnar. Att allt är okej. Men först Strömsbrohäng! Och många tisdagar kvar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>