Om 45 dagar senare

Tid är något som är helt omöjligt att hantera. Det går inte att styra den. Visst, planera den kan göras. Det är fjorton dagar kvar av juli. Augusti har 31. Så idag ligger vi på stadiga 45 dagar kvar till september. Då det bär av. 45 dagar..

Idag är kl 11:00 och sängen är inte uppgådd ur än. Arbetet börjar kl 14. Det betyder två timmar till tid att utnyttja sovmorgon deLux. Bredvid sängen står kaffet som kallnat men ändå dricks upp.

Nästa lediga dag skall det bilas till hälsingland för att biltittas, en gammal posten-renault med ratten på `fel´sida.

Arbetet bjuder på alla slag människoöden i en fas där dom krisar som allra mest. Ibland finns känslan så stor av maktlöshet då man upplever att man inte kan göra något. Jag är där för att kunna göra just det något. Efter dubbelpass blir man alltid lite utlakad..

15 dagar jobb kvar, dom 30 resterande kommer att bjuda på en stor matta vävd i smårutor, flytt och inhysning i Clasons nya hem på södra central. Tänk att vi kommer avsluta Sverige hos några av dom bästa! Och dessutom på en gata som redan varit.

Och 7st tisdagar..

This entry was posted in Arbete/Skola, deLux, Vardag, Väv/Weave. Bookmark the permalink.

2 Responses to Om 45 dagar senare

  1. SmellyJennie says:

    ja det ‘r smågalet det här! Vi kanske borde skaffa en gemensam googlecalender…

  2. mika says:

    det är sjukt få dagar det! när är nästa lediga dag? när är nästa gång vi ses? hjälp vad tiden går fort! tack goda tisdagar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>