Frukost

På morgonen när man vaknar är det alltid kallt i rummet – fukt på insidan av rutorna. Varmvattenflaskan har svalnat men det är fortfarande varm under täcket, kläderna som hänger på stolen bredvid sängen är så där obehagligt kalla mot kroppen. Och man känner mest för att stanna kvar under täcket.

Hungern tar alltid över och man pallrar sig upp. Ner slå på kaffebryggaren, rosta två mackor och ett glas sunnyD. Juice med floridastyle – vilket innebär att det smakar som en blandning av apelsinjucie och saft. Och till frukosten har jag faktiskt sällskapat med en av William´s stora tunga böcker, mest för att den låg på bordet till en början. Men ter sig faktiskt ganska intressant..

Igår så sökte jag en tjänst med nattskift på Sainsbury´s, letade reda på recyclingcentret i Horsley och åkte en sväng till Tetbury. Kvällen avslutades med några pints på theBrit och även deras stenungsbakade pizza. William svängde loss i London och vännerna i Sverige firade Andersson.

This entry was posted in UK, Vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Frukost

  1. SmellyJennie says:

    the village har bättre öl, och du vet det ska ju vara lite lortigt.
    Men visst är det kanske ett alternativ till att slippa quiznight…

  2. William says:

    Tank att vi aldrig varit dar forut… det ar lite skumt nar man tanker pa det.

    Vi kanske flyr quiznight i morgon, ner pa the brit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>