Kalla fingrar

har jag nästan dygnet runt. Det måste vara därför jag har så svårt att skriva något…

Det känns som om vi varit här en månad och att ingenting händer. Men det blir svårt att slappna av när man inte har hemmet omkring sig. Jag saknar känslan som vi hade i sverige sista tiden. Hos herr och fru Clason.

Jag längtar tills vi bor där vi ska. Och har en soffa att slapp i med ett internet i knät och en kopp te (jag vet, jag dricker inte te), William spelar ps3 och jag spånar på nästa vävprojekt. Efter en hemlagad middag i rätt tid och i väntan på en kvällsfika med det hembakade brödet. Vardag.

Jag har sovit dåligt flera nätter i rad och då gräver man ju lätt ner sig under en ännu lortigare filt. Min konstanta astma förbättrar inte humöret. Och jag blir gnällig. Gnällig och gråtfärdig av trötthet.

Samtidigt så vet jag ju att vi ska snart flytta igen, till dit vi ska bo. Men det är svårt att vara tålmodig när man inte vet när det blir. Men jag längtar!

Men vi har ju inte varit här länge alls, men runtflyttningen i somras och att bo i påsar får det att kännas som en evighet.. Men med små medel blir det bättre, vi har köpt en byrå att stoppa kläderna i. Och har ett helt ok mysigt sovrum att sova i. Kanske vi köper en säng och allt blir dubbelt så bra.

 

This entry was posted in UK, Vardag. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kalla fingrar

 1. SmellyJennie says:

  Ja bara vi landar så. Kommer in i vardagen.

 2. Annapanna says:

  Det blir bra. Känner det i magtrakten!

 3. SmellyJennie says:

  Nej inget boende än, men vi har väl inte börjat leta på riktigt heller då vi inte har ngt jobb…

  Jag vill också väva!! har sett en stol i Bristol som jag kanske ska ringa på :)

 4. mika says:

  åh vad jobbigt att bo i påse! just den biten gör mej så hemmakär! har ni hittat ngt boende än? hängde inte riktigt med i texten.. lite trött…

  längtar efter att väva men har inte fått upp stolen än. suck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>