Om ett besked

Som inte är något riktigt besked – åtminstone inte slutgiltigt

Jag var ju på min första brittiska arbetsintervju i onsdags. Vi satt ner och han berättade om stället och lite om hur mycket pengar kunderna har som kommer dit. Om att kossorna som betar utanför restaurangen senare äts på dess tallikar. Ja, han frågade lite om mig också. Och jag hade som en konstant i huvudet att försöka vara så artig och trevlig som möjligt. Jag förstod allt han sa – pjuh

Och han kände sig positiv. Jag åkte hem och försökte att inte känna mig allt för positiv. Vi skulle höras på fredag igen. Nu är det fredag och nu är det bara att vänta till nästa torsdag för att göra ett `trialshift´, dom vill se hur jag interagerar med kunder och personal. 18-21:30

 

Oavsett hur detta nu kommer att sluta, så har jag åtminstone gått vidare till första och andra intervju. Och jag har fått öva. Öva är bra. Men en lön vore ännu bättre.

Håll tummarna för mig och att jag inte spiller eller slår sönder något den 29september

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

5 Responses to Om ett besked

 1. Per-Anders says:

  Ro hem det där nu! Bring it back with ya!
  Du fixar det+++!

 2. annapanna says:

  Ballt ballt ballt! Klart du fixar det! och hövligheten har jag inte märkt att det är nå fel på ;) Håller tummarna och brake a leg!

  Krams

 3. mika says:

  jag håller alla tummaar jag har, hoppas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>