The Old Crown

Äntligen – mitt hjärta är nu tio kilo lättare

Efter 5 månader och £715 så har vi, förmodligen, ett eget hem igen. Det hela är ju lite av en cirkus när man skall skaffa sig något i detta land. Proof of address hit och dit. Men bara vi kan ta oss igenom byråkratin  denna gång så har vi ett eget ställe från mitten på november. Mitten på november – det är snart det!

Huset heter The Old Crown, och det har naturligtvis funnits en pub i det. Som nu har blivit till en tatueringsstudio. Williams farmor berättade att en av hennes mormors systrars uncles en gång i tiden ägt huset, han bar också namnet William. Huset ligger mitt nere i centrala Nailsworth mittemot vår favorit pub The Village Inn och vår lägenhet ligger högst upp i huset med utsikt över andra sidan Nailsworth. Litet och vråigt, det är ett one bedroom appartment i maisonette-stil. Alltså har den ett loft.

Ett hem – äntligen ett hem

Nu börjar livet lite mer på riktigt här – jennie & william + ett hem i England

 

PS. Om något går fel nu, kommer jag förmodligen att sitta med skogsduvorna i ett träd och hoa resten av året…

This entry was posted in UK. Bookmark the permalink.

2 Responses to The Old Crown

  1. SmellyJennie says:

    Ha, ja det känns lite bekant :)

    Jajaja komsikom och hälsa på!
    :D

  2. Mika says:

    Tycker d låter bekant att ni bor mittemot en favoritpub… Snart kommer vi i hälsar på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>