Mitt i ett ljuvligt kaos finns Jennie & William på riktigt

Först så tänkte jag inte visa några bilder från det nya hemmet. Antagligen för att jag istället vill att ni ska komma och titta själva. För jag inbillar mig fortfarande att mina kära vänner och familj kommer att hälsa på. Här i det nya hemmet…

Men idag är min första lediga dag sedan inflytten, och vi har donat hela dagen. Och det är fortfarande påsar och lådor kvar, tvätt på tork. Men. Det är redan så där Jennie & William som det ska vara. Och naturligtvis – mer kommer det att bli

Gasspis har vi och det känns ju sjukt lyxigt, däremot så handdiskar vi fortfarande och har ett midgetkylskåp. Och självklart så har vi tvättmaskin i köket…

Eget badrum, hänger ni med? Eget badrum!!!

Home is truly where the heart is. Och vi har äntligen någonstans att förvara våra hjärtan. (Bilden kom skickad från sverige med nötkräm, beasås på påse, allers och hänt extra…

Sen uppför trappen, med tvätt på tork…

 

Den lill-lilla soffan köptes på bargaincorner Ikea Bristol för £45 och tyget som hänger i trappen ska bli sofftyg köptes på ngn charityshop för £5. Vad TV kostade pratar vi inte om…

 

Lägenheten är konstigt formad och ingenting är riktigt rakt. Vilket vi förstås älskar. Vi hittar små udda möbler till billiga priser lite här och där. Men lampor är svårt att hitta. Jag saknar verkligen dom fina vi har i sverige. Och jag saknar Erikshjälpen.

Flytten var hemsk. Vi var båda sjuka, jag jobbade före och efter. Helgen efter var fullskalad på jobbet. Idag är första lediga dagen och den har varit helt underbar. Just nu sitter vi på puben rakt över gatan och har förmodligen inte sagt mer än tio ord till varandra… Eftersom dom har gratis wifi här och jag har inte öppnat min dator på minst 1 vecka! William är sugen på fish n chips och jag börjar förmodligen bli lite salongsberusad…

Imorgon på min lediga dag, ska jag på intervju/trial. Jag sökte ett jobb på ett autismboende, och dom ringde några dagar senare och ville att jag skulle komma på ett trial.  Så hoppas och håll tummarna för att jag kan pilla in mig själv i deras membran och att dom vill ha mig!

Nu förväntar jag mig att ni kommer och ser det här på riktigt!!

Puss

 

 

 

This entry was posted in deLux, UK, Vardag. Bookmark the permalink.

6 Responses to Mitt i ett ljuvligt kaos finns Jennie & William på riktigt

 1. SmellyJennie says:

  Vi längtar tills ni kommer!!

 2. Lisa W says:

  Lycka till Jennie! Hoppas du får jobbet!

  Och vad fint ni har fått det!

  Kramo!

 3. p-a says:

  ++++++

  Ser ju hur skönt ut som helst. Mer!

 4. mika says:

  åh vad det här gjorde min morgon! försov mej så jag inte hann äta frukost, kom till jobbet o hade sura mail i inboxen o sen hittade jag denna lilla skatt av fina fragment av jennie o william!
  jag o magnus pratar hela tiden om att hitta ett datum att boka biljetter på men har inte kommit till handling än… är så knökfullt under hlegerna av ngn anledning…
  men ni måste få internet så vi kan prata!
  saknar så!
  ta hand om er o hoppas du får jobbet om du vill ha det!
  kram!

 5. Annapanna says:

  Som jag har längtat och väntat på bilder! Ser helt underbart ut. I love it! Varmr och fräscht. Hoppas ni blir friskare nu! Vill ni ha något skickat till er? Något som ni saknar? Krams!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>