2011

Var året då allt räknades ner…

Vi har flyttat 4gånger, det inflikar ju en viss rotlöshet. Hemmet är för mig en av dom viktigaste ståndpunkterna. Man gör det så där fint och mysigt, en del av sig själv. En plats dit man vill bjuda sina vänner. Nu har vi äntligen landat och det börjar faktiskt att arta sig här hemma. Äntligen en plats att dona med saker igen – symaskinerna står där och väntar på mig.

Det är bara en sak kvar att räkna ner till detta år. In i mitten på januari. En och enhalv månad kvar på Calcot. Yaay, det ska bli skönt att inte jobba 45-50 timmar i veckan. Utan istället 37,5 timmar för ungefär samma pengar, och mycket mer fritid!

Den där andra intervjun gick verkligen pruttdåligt, jag blev nervös och förlorade all språkkunskap. Och när dom ringde 2 dagar senare så var det en glad chock att dom erbjöd mig en fulltidstjänst  – om jag fortfarande var intresserad. Klart jag är!

Så det blir till att jobba på ett boende för två personer med autism. Kommer att bli en bra och framförallt ny erfarenhet.

Idag är min lediga dag och på schemat står chritmastreeshopping. Och Pam, William´s farmor, kommer hit på lunch. Vi ska bjuda på delirullar med sallad och lite nibbels. Fint så det förslår.

Saken e biff – Biffen e klar

This entry was posted in Arbete/Skola, deLux, UK, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>