Existera

Runda slängar så arbetar jag 49 timmar i veckan. På springande fot. Med dussin av porslin på armarna. Jag har nog aldrig haft så starka armar som nu..

Eller så konstant sliten kropp, ömma fötter. Men allt det där är kroppsligt och går att genomlida. Det som tär är den konstanta känslan av utmattning och tröttheten som aldrig går över. I kombination med sömnlösa nätter, så sätts pricken över i.

Söndagen förra veckan, så sa jag upp mig. Med två veckors notice så slutar jag strax efter nyår. Då med en parentes att jag ska försöka jobba så mkt som möjligt i januari också. Kombinerat med training på nya jobbet.

Det. En bokning av resa tillbaka till Sverige.

En resa som är båda efterlängtad och läskig. Men det blir också fint att få åka tillbaka hem hit där en vardag på riktigt börjar. Med ett arbete som kommer att vara utvecklande. Att varje vecka äga 10timmar mer av sitt liv och inga split shifts.

Det är färdigväntat

This entry was posted in Arbete/Skola, UK, Vardag. Bookmark the permalink.

3 Responses to Existera

 1. Annapanna says:

  Jag skulle vara så jävla trött att jag skulle ha ramlat av pinn! Sena kvällar, springa runt med tunga grejjer i en högljudd lokal. Näää hurra! För det nya jobbet, det kommer att bli fab!

  Sen förstår jag att det blir läskigt att åka hem. Jag kommer att hålla fast dig och låsa in dig så att du inte kan lämna mig igen. Moooohahahahahaha!!

 2. SmellyJennie says:

  Alla uttrycker vi olika på olika sätt! Så sant. Men också tolkar vi andras ord annorlunda än den som skrivit dom.

  Jag tror att jag förmodligen är en sådan som undertrycker och kanske inte sätter på print hur illa eller bra det är… Mest för min egen ångest skull, för alltid finns det ju någon som har det värre än en själv. Mycket värre.

  I grund och botten är jag lycklig. Lycklig som får göra detta. Med den jag älskar. Vilan kommer och jag kommer åter hämta upp mig själv.
  Äventyr är livet (låter kanske lite som `Mjölk ger starkaben-dängan från -90talet) och man bestämmer ju själv i slutänden :)

 3. P-A says:

  Jennie! Det du skriver om att kroppen sliter är ju så sant. Känslan av trötthet kanske hade kommit oavsett jobb eller inte? Fast det är ju mycket jobb, men du förstår hur jag menar. Det kommer alltid en period då senaste årets alla händelser måste sammanfattas i kroppen också. Då blir man ofta trött en lång period.

  Ni är starka och jag vill så gärna att ni har det så bra som det bara går! Det är ju ni som är våran English Connection!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>