Tjugotolv

 

 I ett kök, i ett annat land. Dricks årets sista kaffekanna, skickat från årets svenskar. Ensam. Jag är nog ensam i hela landet. Klart, jag har Max och Angie, och Pam. Men det är ju inte samma sak som att ha sina egna, där i det andra landet. Men ändock njutningsfullt.                          Papperet är rent, ja faktiskt helt blankt. Och jag ångrar inte för en sekund flytten. Årets flytt. Jag trodde nog inte själv att vi någonsin skulle göra det på riktigt. Men nu sitter jag här i köket, vid ett bord som känns som om vi alltid haft. Med en utsikt som förslår, och man dessutom aldrig tröttnar på. Bara en kikare som fattas…                      I ottan släppte jag av William vid bussen i Cirencester, magont och saknad redan där. Men efter att ha sovit i några timmar till så känns det bättre. Och om tre timmar går jag till jobbet. På Calcot. Två pass kvar, sen ledig en vecka för training på nya jobbet. Jag har även fått ett preliminärt ROTA där, 10 februari börjar med fyra veckor nattjobb. Bra. Det känns bra. Jobba fyra/ledig fyra. Perfekt om någon skulle vilja komma och hälsa på också ;)

Årets citat;

Ludwig 3,5år: När ska vi också flytta till England?

Årets film;

Titanic: Var ingen film för mig, men det var sällskapet som gjorde det!

Årets pint;

Var den på the bear i cirencester, med anna och pega. Kanske inte den godaste, men klart en av dom mest minnesvärda stunderna.

Listan kan göras oändlig. För mig i stort, just nu, handlade 2011 om att vänta på saker.

Jag ser fram emot Januari 2012. Månaden kommer att bli bra, magkänslan. Det mesta kommer att falla på plats. Jag kommer bli mer av Jennie. Jag och William. Vart vi än stannar eller tar oss. Oavsett så känns det bra när jag tänker på det – 2012

Kanske blir det ett av mina bästa år?

This entry was posted in Arbete/Skola, deLux, UK, Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Tjugotolv

  1. annapanna says:

    Bästa året någonsin. Det är säkert det! Du är mitt i äventyret nu. Tänk att ni gjorde det! Soo freakin fantastic!

    Kommer du ihåg ölen som jag drack på The Village? Någon typ av gästöl som smakade och luktade ladugård. Jag fick den lukten och smaken igår på nyårsafton. Som en påminnelse om allt det fina och roliga vi gjorde i England.

    Saknar dig jag! Extra mycket nu när William är här. Du fattas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>