Sommarkänsla

Den där helt perfekta och långa promenaden igår göt guld i mitt sinne. Det var den längsta och den varmaste hittills. Jag bar jackan på armen uppför backen till Rodbourough commons, till Amberley där vi stannade till på the Black Horse för utsikt och dryck, och sedan ner igen.

William lagade middag, paprika och purjo i vitvinssås med quinoa. Sedan ägnade jag mig åt vävning resterande tid av kvällen. Den perfekta lediga dagen.

Min dygnsrytm är numera väldigt förskjuten. Lediga dagar är sängtiden runt 2(am). Men det känns bra. Det hela fungerar med jobb tiderna, och jag trivs. Mat tiderna börjar också ställa in sig rätt bra. Jag försöker hitta en bra matkombination för nattarbetet, just nu är det mest flingor i mjölk, nötter, yoghurt och banan. Ibland lite soppa.

Livet går framåt.

För en månads sen så ville jag inget annat än att flytta hem till Sverige, jag tröstade mig med att kolla hemnet varje dag. Nu känns det som om jag inget annat vill än att stanna här. Hur ska vi inte kunna bo i Gloucestershire? William har haft lite mer arbete på sistone, blandat musik och byggarbete. På torsdag och fredag ska han jobba åt någon snubbe som han fått kontakt med via hans vän Nattie. Själv så åker jag nog till Bristol och shoppar lite – mamma och pappa skickade en födelsedagspeng

Vi återvänder förmodligen lite motvilligt i höst till Sverige. Just nu på grund av ekonomiska skäl…

Men först ska vi njuta av en hel sommar! Och en hel del besökare, kalendern börjar verkligen fyllas på och en hel del resesugna svenskar kommer hit. Och vi får visa allt vi älskar här!!

xx

This entry was posted in Arbete/Skola, deLux, UK, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>